Besparing

Wanneer u zonnepanelen koopt in het Solar Campus Purmerend, gaan uw energiekosten onmiddellijk omlaag en Solar Campus Purmerend zorgt ervoor dat u zelfs niet naar het onderhoud hoeft om te kijken. Wij zorgen namelijk voor eersteklas zonnepanelen, draagconstructies, hekwerk, stroomtoevoer, transformators en alle aanverwante benodigdheden. Bij ons koopt u zonnepanelen gemiddeld 20% goedkoper dan dat u dezelfde kwaliteit zonnepanelen op uw eigen dak zou installeren. Bovendien maken wij afspraken met Energiemaatschappijen dat deze ook zeer scherpe tarieven aanbieden voor uw reguliere stroom. Zodoende kunt u op een gemiddelde prijs van zo’n 10 a 11 eurocent per kWh komen i.p.v. de 22 a 23 eurocent die u nu betaald.

In het Energieakkoord zal het salderen VOOR de meter voor kleinverbruikers financieel interessant gemaakt worden. Dit maakt het bijzonder aantrekkelijk voor burgers die geen zonnepanelen op hun eigen dak kunnen, mogen, of willen plaatsen om mee te doen aan dit project.

Uw financiële pluspunten op een rijtje:
– Bespaar jaarlijks tot wel € 500,- op uw energierekening,
– Inschrijvers worden lid van de coöperatie en profiteren van gezamenlijke inkoop,
– U heeft geen onderhoudskosten,
– Bespaar 20% op de aanschafprijs van uw zonnepanelen,
– Behaal tot 10% rendement op uw geïnvesteerde geld,

Voorinschrijving
Natuurlijk kan Solar Campus Purmerend alleen werkelijkheid worden als u ons steunt en middels een voorinschrijving uw belangstelling toont. Draag ook uw steentje bij door een enorme Co2 reductie te realiseren en de steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen te besparen! Bent u geïnteresseerd en wilt u ook voor nu en in de toekomst een lage zekere stroomprijs, vul nu een voorinschrijving in en maak gebruik van de aanbieding. Een voorinschrijving is geen definitieve inschrijving. Bij voldoende voorinschrijvingen zullen wij het project starten. Dan zullen we al de voorinschrijvingen benaderen voor een definitief lidmaatschap en de aankoop van een x aantal zonnepanelen. Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.