Hoe werkt het?

Vooralsnog werden in Nederland de zonnepanelen op daken geïnstalleerd en moest iedereen die zonnepanelen liet installeren, ook gelijk een omvormer erbij kopen, kwamen er installateurs over de vloer, werden in de woning gaten geboord en kwamen de onderhoudskosten en eenvoudige dingen zoals het schoonhouden van de panelen voor eigen rekening. Met de ontwikkeling van de Solar Campus Purmerend zijn al deze nadelen verleden tijd en kan iedereen -particulier maar ook zakelijk- genieten van enkel de voordelen van zonne-energie. Met ons concept lopen wij vooruit op de nodige ontwikkelingen op energiegebied in Nederland. Vanaf 2014 zullen de wet en regelgeving wijzigen. Met uw steun zullen wij onze uiterste best doen om de overheid te houden aan hun afspraken om met het energiebeleid de werkgelegenheid, koopkracht en het duurzaamheidspercentage te verbeteren. Schrijf u daarom in!

Geen dak? Geen probleem!
In de Baanstee-Noord te Purmerend komen 24.000 zonnepanelen te liggen; de Solar Campus Purmerend. U kunt zonnepanelen kopen op dit 24 uur per dag bewaakte veld. De zonnepanelen liggen zoals gezegd niet op uw dak. Hierdoor bespaart u al meteen op omvormers en andere aanverwante kosten. Dit kan oplopen tot wel 20%! Omdat de stroomlevering namelijk via het EAN-nummer van de meter gaat, komt er zelfs geen installateur aan te pas! Hierdoor kunnen ook woninghuurders meedoen met dit project. U kunt ook nog gewoon verhuizen. Uw zonnepanelen verhuizen namelijk gewoon mee!

De voordelen van een coöperatie
Iedereen in Purmerend en omstreken kan lid worden en een x aantal panelen kopen in Solar Campus Purmerend. Dit is ook een voorwaarde om gebruik te kunnen maken van de belastingvoordelen op uw energiebelasting. Als lid krijgt u tevens de mogelijkheden te profiteren van gezamenlijke inkoop initiatieven, zoals isolatie van uw woning of duurzame LED-lampen. Ook heeft u als lid een stukje zeggenschap. Zeker in de jaarlijkse algemene vergadering maar ook daar buiten is uw mening als lid gewenst.

Rendement en aanbieding
Behaal tot 10% rendement op uw geïnvesteerde geld. U heeft nog kans om mee te doen! Bij een voorinschrijving voor december 2013 zijn de zonnepanelen  slechts € 399,- per stuk (inclusief BTW). Daarna € 415,- per stuk Vul nu de voorinschrijving in. Na het invullen van deze inschrijving, zit u nog steeds nergens aan vast! Bij voldoende voorinschrijvingen zullen wij het project starten. Dan zullen we al de voorinschrijvingen benaderen voor een definitief lidmaatschap en de aankoop van een x aantal zonnepanelen.

Vragen of informatie
Natuurlijk kan Solar Campus Purmerend alleen werkelijkheid worden als u ons steunt en middels een voorinschrijving uw belangstelling toont. Draag ook uw steentje bij door een enorme Co2 reductie te realiseren en de steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen te besparen! Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.