Solar Campus

Woont u in Purmerend en bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Dan is Solar Campus Purmerend voor u de oplossing! Zelfs wanneer uw pand geen eigendom is, het een ongeschikt dak heeft, of niet goed op het zuiden gericht staat, is er namelijk geen enkele reden om geen goedkope stroom te krijgen! Vanaf de eerste helft van 2014 kunnen particulieren/ondernemers uit Purmerend en omstreken namelijk hun eigen zonne-energie opwekken via de coöperatie Solar Campus Purmerend, met (bijna) alle financiële voordelen alsof deze op uw eigen dak zouden liggen.

Baanstee-Noord
Met de gemeente Purmerend zijn wij overeengekomen dat we zo’n 8,5 hectare in de Baanstee-Noord voor 17 jaar kunnen huren voor het realiseren van een solar park. Met een geïnstalleerd vermogen van bijna 6 miljoen Wp wordt dit het grootste solar park van Nederland. Profiteer nu voor december 2013 van de aantrekkelijke voorinschrijving.

Voordelen
Natuurlijk buiten de voordelen om dat u met het opwekken van uw stroom middels zonne-energie het Co2 gehalte enorm terug brengt en zuiniger omgaat met onze fossiele brandstoffen zijn er voor u nog meer (praktische) voordelen:

• U bent zelf leverancier van uw energie
• Bespaar 20% op de aanschafprijs van uw zonnepanelen
• U heeft geen onderhoudskosten
• Behaal tot wel 10% rendement op uw geïnvesteerde geld
• Ook toegankelijk voor woninghuurders
• Bespaar jaarlijks tot wel ruim € 500,- op uw energierekening
• Eenvoudige aanschaf en geen installateur over de vloer
• Leden van de coöperatie profiteren van gezamenlijke inkoop
• Zonnepanelen kunnen worden verhandeld, geërfd, of anders worden doorgegeven
Actieprijs voor vroege inschrijvers!
Natuurlijk kan Solar Campus Purmerend alleen werkelijkheid worden als u ons steunt en middels een voorinschrijving uw belangstelling toont. Een voorinschrijving is geheel vrijblijvend. Alle voorinschrijvingen krijgen een aanbod voor een definitief lidmaatschap en de aankoop van zonnepanelen. Als u zich vóór december inschrijft, krijgt u zelfs een extra scherpe actieprijs. Net als bij een nieuwbouwproject, zal Solar Campus Purmerend worden gerealiseerd zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Profiteer nu van de actieprijs voor vroege inschrijvers! Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan zeker contact met ons op!